X
Rijkleding shop, Ruitershop
Standaard Secchiari boots

Standaard Secchiari boots

Secchiari boots

Secchiari rijlaarzen

Schoenen en Chaps

Schoenen en Chaps

Secchiari Schoenen en chaps

Schoenen en Chaps

Custom made rijlaarzen

Custom made rijlaarzen

Voorbeelden van Secchiari rijlaarzen door klanten zelf samengesteld. Voor meer informatie over de custom made laarzen. Neem gerust contact met ons op!

Bekijk laarzen

Route voor aanmeten Secchiari laarzen

Route voor aanmeten Secchiari laarzen

Ivm. het coronavirus hebben we momenteel geen route's gepland voor het aanmeten van laarzen. Maar wil je graag dat we bij jou op stal/thuis langs komen informeer dan even naar de mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook altijd welkom in onze winkel om de laarzen te komen bekijken.
Custom made laarzen

Custom made laarzen

 Sinds November 2019 zijn wij exclusief dealer van het merk Secchiari ridingboots. De laarzen zijn custom made samen te stellen of je kunt kiezen uit de standaard lijn van Secchiari. De standaard laarzen zijn verkrijgbaar in de kleuren Zwart, Bruin en Cotto (lichtbruin)In de winkel hebben wij mooie sample laarzen staan en heel veel verschillende soorten leer staaltjes liggen. Voor meer vragen over de laarzen, of wil je graag dat wij Secchiari laarzen bij je op meten neem gerust contact met ons op!

* Heb je geen tijd om in onze winkel langs te komen, we rijden ook regelmatig een route door Nederland om laarzen op te meten. Wil je dat we ook bij jou langs komen om te meten. Neem dan gerust even contact met ons op!

ONZE RIJKLEDING TOPMERKEN:


La ValencioCatagoEuro-StarHarry's HorseHV Polo Naketano Anky Samshield PK international sports WearParlanti PassionEquiline ItaliCavalleria ToscanaKask 


Gegevens

Rijbroeken & zo (bij vd Veer stallenbouw)
Tinweg 6
8471 XK Wolvega.
Telefoon 0561-612317
Email: info@rijbroekenenzo.nl

 

Alle genoemde prijzen zijn incl. 21% Btw.

 

Openingstijden

Dinsdag t/m Vrijdag 13.00 t/m 17.30 uur.
Zaterdag 10.00 t/m 15.30 uur.

 


 

Powered by cmsXpres.nl