Over ons

Hippe ruitermodeshop geopend in Wolvega


Rijbroeken & Zo is in 2011 opgericht door Jildou Kuipers.
De winkel is gevestigd in het pand van Van der Veer Stallen in Wolvega, herkenbaar aan het enorme hoefijzer voor het gebouw.

Het idee voor Rijbroeken & Zo ontstond toen Jildou Kuipers, zelf een groot paardenliefhebber, constateerde dat de keuze in kleding bij de meeste ruitersportzaken erg beperkt was. Jildou: “Vaak kun je maar kiezen uit één merk. En echt leuke en hippe kleding is er meestal al helemaal niet. Dat vond ik raar omdat er wel veel leuke kledingmerken zijn. Daarom besloot ik zelf een winkel in ruitermode te starten.

Door de jaren heen is het assortiment van Rijbroeken & Zo uitgebreid met vele topmerken.
De merken die wij op dit moment in ons assortiment hebben zijn : Pk international, Anky technical casuals, Harry’s horse, Euro-star, Easy rider, Equiline, Parlanti rijlaarzen, Kask, Cavalerria toscana, Hv Polo, Petrie, La Valencio & Couture hippique.
Wil je graag een ander artikel uit de collectie van bovenstaande merken bestellen en hebben wij deze niet op voorraad, neem dan even contact met ons op wij kunnen het artikel dan voor je nabestellen.
Vanaf nu is het ook mogelijk om met jouw vriendinnen, stalgenoten etc. op afspraak gezellig te komen shoppen bij Rijbroeken & Zo.

Lijkt dit je leuk neem dan contact met ons op via info@rijbroekenenzo.nl
 
Graag tot ziens in onze winkel of webshop!